News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins la vama Calafat cu documentele altei persoane

Prins la vama Calafat cu documentele altei persoane

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat, ieri după-amiază, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie pentru apatrizi, eliberat de autoritățile germane, aparținând altei persoane.

În data de 26.07.2015, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, o persoană de sex masculin, care a prezentat pentru control un pașaport pentru apatrizi eliberat de autoritățile germane. Procedând la verificarea documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că persoana prezentă la controlul de frontieră nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia aplicată în documentul prezentat pe numele de Mohammad M. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu