News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi bulgari ascunsi printre bagaje, descoperiti la P.T.F. Calafat

Doi bulgari ascunsi printre bagaje, descoperiti la P.T.F. Calafat

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit doi cetateni bulgari ascunsi intr-un microbuz, printre bagaje, care incercau in acest mod sa intre ilegal in Romania, deoarece aveau interdictie de a parasi Bulgaria.

In data de 19.07.2015, la ora 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui microbuz marca Ford Transit, cetateanul bulgar Yliev M., in varsta de 47 de ani, care transporta bagaje personale.


Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a observat doua persoane de sex masculin, ascunse printre bagajele transportate, asupra lor gasindu-se doua carti de identitate, eliberate de autoritatile bulgare.
La cercetari, acestia au declarat ca au recurs la aceasta metoda deoarece stiau ca au interdictie de a parasi tara, fiind cercetati pentru furt.

Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu