Doi bulgari ascunsi printre bagaje, descoperiti la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit doi cetateni bulgari ascunsi intr-un microbuz, printre bagaje, care incercau in acest mod sa intre ilegal in Romania, deoarece aveau interdictie de a parasi Bulgaria.

In data de 19.07.2015, la ora 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui microbuz marca Ford Transit, cetateanul bulgar Yliev M., in varsta de 47 de ani, care transporta bagaje personale.


Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a observat doua persoane de sex masculin, ascunse printre bagajele transportate, asupra lor gasindu-se doua carti de identitate, eliberate de autoritatile bulgare.
La cercetari, acestia au declarat ca au recurs la aceasta metoda deoarece stiau ca au interdictie de a parasi tara, fiind cercetati pentru furt.

Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.