Un tânăr de 25 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a murit înecat în Dunăre, luni după-amiază, în zona localităţii Basarabi

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un tânăr de 25 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a murit înecat în Dunăre, luni după-amiază. Era la scăldat împreună cu un alt tânăr, însă a fost prins de curenţi. Pompierii l-au scos din apă, medicii de pe ambulanţa SMURD ajunsă la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă fără nici un rezultat.

Luni după-amiază, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi – Transport Naval Calafat, au fost anunţaţi că o persoană s-a înecat în Dunăre, în zona localităţii Basarabi. 

Poliţiştii, împreună cu echipa de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Calafat a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au ajuns la faţa locului, reuşind să recupereze din apă trupul tânărului Alexandru Constantin Pepene, de 25 ani, din comuna Izvoare. Medicii de pe ambulanţa SMURD au demarat manevre de resuscitare, însă după zeci de minute de încercări fără rezultat, n-au mai putut decât să-i declare decesul. 

Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că Alexandru Pepene, angajat ca cioban în zonă, era cu oile la păscut pe malul Dunării, în zona satului Basarabi, împreună cu un alt tânăr, şi au vrut să se răcorească aşa că au intrat la scăldat. Se pare că nu ştia să înoate, fiind prins de curenţi şi tras la fundul apei. Prietenul său a sunat pe 112 anunţând ce s-a petrecut. 

Cadavrul a fost ridicat şi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, după cum au precizat reprezentanţii Poliţiei.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.