News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr de 25 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a murit înecat în Dunăre, luni după-amiază, în zona localităţii Basarabi

Un tânăr de 25 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a murit înecat în Dunăre, luni după-amiază, în zona localităţii Basarabi


Un tânăr de 25 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a murit înecat în Dunăre, luni după-amiază. Era la scăldat împreună cu un alt tânăr, însă a fost prins de curenţi. Pompierii l-au scos din apă, medicii de pe ambulanţa SMURD ajunsă la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă fără nici un rezultat.

Luni după-amiază, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi – Transport Naval Calafat, au fost anunţaţi că o persoană s-a înecat în Dunăre, în zona localităţii Basarabi. 

Poliţiştii, împreună cu echipa de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Calafat a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au ajuns la faţa locului, reuşind să recupereze din apă trupul tânărului Alexandru Constantin Pepene, de 25 ani, din comuna Izvoare. Medicii de pe ambulanţa SMURD au demarat manevre de resuscitare, însă după zeci de minute de încercări fără rezultat, n-au mai putut decât să-i declare decesul. 

Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că Alexandru Pepene, angajat ca cioban în zonă, era cu oile la păscut pe malul Dunării, în zona satului Basarabi, împreună cu un alt tânăr, şi au vrut să se răcorească aşa că au intrat la scăldat. Se pare că nu ştia să înoate, fiind prins de curenţi şi tras la fundul apei. Prietenul său a sunat pe 112 anunţând ce s-a petrecut. 

Cadavrul a fost ridicat şi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, după cum au precizat reprezentanţii Poliţiei.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu