News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A început Tabăra Folk de la Calafat!

A început Tabăra Folk de la Calafat!


De câteva zile, la Calafat se cântă, se recită, se lansează cărți și albume muzicale, într-o atmosferă unică! Una cum numai Festivalul Internațional de Poezie și Muzică Folk poate avea! Ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, evenimentul de la malul Dunării este organizat de Casa de Cultură Calafat, Primăria și Consiliul Local Calafat şi A.P.L.O.M.B. 

Calafat și se derulează, ca în fiecare din ultimii ani, sub sloganul „Asta-i muzica ce-mi place”. Între invitați se numără cunoscuți poeți cu chitara, precum Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Victor Socaciu – care aduce și cel mai recent album al său, „Îmbrățișarea”, integral pe versurile lui Nichita Stănescu, Vali Șerban – care, cu acest prilej, și-a lansat cartea „Istoria unui vis. 

O poveste subiectivă a Cenaclului Flacăra”, Sorin Minghiat, Doru Stănculescu, Cristian Buică, Emeric Imre, Mircea Bodolan, Eugen Avram, Horia Stoicanu, George Nicolescu ș.a. Pentru toți aceștia, ca și pentru artiști din Bulgaria, Serbia și Republica Moldova, gazdă primitoare este Dan Vană. 

Tabăra Folk se desfășoară în perioada 31 iulie – 6 august, concertele având loc în centrul civic al Calafatului, dar și pe plaja de la Bașcov.

CLIP VIDEO AICI

Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu