News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr de 18 ani, din Calafat, a fost prins băut la volan

Un tânăr de 18 ani, din Calafat, a fost prins băut la volan

Potrivit IPJ Dolj, Sâmbătă, în jurul orei 02.30, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Calafat, polițiștii Formaţiunii Rutiere Calafat împreună cu lucrători din cadrul Biroului Investigațiii Criminale Calafat, în cadrul acţiunii Blocada, l-au depistat în trafic pe D. Alexandru, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 D în afara municipiului, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat concentrația de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal.

Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu