News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Accident mortal din cauza vitezei

Accident mortal din cauza vitezei


Un bărbat de 44 de ani, din comuna Cetate, și-a pierdut viața, ieri după-amiază, după ce s-a răsturnat cu mașina în afara localității Unirea. Un copil de 15 ani, pasager în autoturism, a fost rănit în accident. Polițiștii spun că tragedia s-a petrecut pe fondul vitezei excesive.


În data de 15.08.2015, ora 15.45, pe D.J. 552 Cetate-Craiova, în afara localității Unirea, Marian Colici, 44 de ani, din comuna Cetate, Dolj în timp ce conducea un autoturism Audi, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă în partea dreapta, răsturnându-se pe câmp. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală ușoară a lui M.Claudiu., 15 ani, din comuna Cetate, Dolj pasager pe locul din dreapta față. Polițiștii doljeni ajunși la fața locului au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu