News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Trei tineri la spital din cauza vitezei excesive

Trei tineri la spital din cauza vitezei excesive


Trei tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina, ieri, în apropiere de Maglavit. Polițiștii spun că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive.

Potrivit IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 03.45, pe DN 56 Calafat - Craiova, în afara localității Maglavit, Sorin M., de 24 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism Rover, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă pe partea stângă, ieşind pe câmp. 

 Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a lui Ionuț B., de 28 de ani şi Marian S., de 23 de ani, ambii din comuna Moţăţei, Dolj, pasageri în autoturism. 

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu