News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Acțiuni pentru protejarea pădurilor

Acțiuni pentru protejarea pădurilor


Polițiștii doljeni din cadrul structurilor de Ordine Publică au organizat ieri o acțiune în zona municipiului Calafat și a comunei Ciupercenii Noi, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul forestier.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu reprezentanții I.T.R.S.V. Râmnicu Vâlcea și Direcţiei Silvice Dolj.
În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat 3 fapte de natură penală, precum și 4 abateri de natură contravenţională pentru sancționarea cărora oamenii legii au aplicat amenzi ce depășesc 3 000 lei.

În cadrul controalelor efectuate a fost identificat S. Dorel, de 48 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj care a redus suprafața fondului forestier, Cantonul Silvic nr.6 Ciupercenii Noi, prin amplasarea fără drept a două construcții. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele doljeanului în conformitate cu prevederile Codului Silvic.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu