News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autocamion căutat de autorităţile poloneze, depistat la P.T.F. Calafat

Autocamion căutat de autorităţile poloneze, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autocamion marca MAN declarat de autorităţile poloneze ca bun căutat pentru confiscare.

În data de 06.08.2015, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar Vasilev V., în vârstă de 35 ani, la volanul unui autocamion marca MAN, cu numere de înmatriculare poloneze.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autocamionul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autorităţile poloneze din anul 2013.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia camionului, el fiind doar şoferul acestuia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autocamionul în valoare de 40.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu