Mircea Dinescu a cumpărat o casă bântuită la Calafat. Ce s-a întâmplat acolo, peste orice imaginaţie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Mircea Dinescu ar putea sa-si extinda afacerile si in domeniul divertismentului. Poetul care detine celebrul conac de la Cetate a achizitionat recent un imobil in Calafat despre care toti oamenii locului stiu ca ar fi bantuit.

Imobilul e un vechi conac, aflat chiar la intrare in Parcul Municipal. Pe strada pe care se afla e „ultima casa de pe stanga”, exact ca in titlul unui celebru film horror lansat cu 6 ani in urma. Conacul are o istorie romantata: se spune ca a apartinut unei familii de boieri care ar fi avut cu totii parte de o moarte misterioasa. De aceea se spune ca oricine locuieste aici va sfarsi tragic.


Conform presei locale, imobilul ar fi fost cumparat de Mircea Dinescu, insa celebrul poet vine destul de rar pe aici. De cand a fost cumparata, casa nu a fost reparata. Mai multe geamuri sparte, gardul rupt si ziduri care par sa se prabuseasca peste tine formeaza o imagine care amplifica de la o zi la alta legenda care s-a nascut in jurul ei. „Nu sta nimeni in casa. Am auzit ca a cumparat-o Dinescu, dar nu prea vine pe aici”, a spus un vecin pentru publicatia indiscret.ro.

Casa se afla intr-o zona care ar fi frecventata de satanisti. Acestia si-au facut o „baza” la un alt imobil, situat la cateva sute de metri departare. E vorba de celebra „casa din parc”, o constructie fara geamuri si cu usa smulsa, inconjurata de un gard de sarma ghimpata, plina de insemne satanice si desene facute cu sange de animale sacrificate. Noaptea se aud zgomote ciudate din casa si iti trebuie mult curaj sa ramai mai mult de cateva minute acolo.

WOWbiz.ro a luat legatura cu Mircea Dinescu, insa acesta a refuzat sa comenteze, in stilul sau caracteristic. „Casa bantuita? Da, sigur, poate eu sa bantui... Multumesc, la revedere”, a spus poetul razand.


sursa:WOWbiz.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.