News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Polonez prins la vama Calafat cu pistol și muniție fără documente

Polonez prins la vama Calafat cu pistol și muniție fără documente


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat, azi-noapte, un cetăţean polonez care a încercat să introducă în ţară un pistol cu aer comprimat fără documente legale.

Azi-noapte, la ora 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Nissan Pathfinder, cetăţeanul polonez  G.M., în vârstă de 43 ani. 

Cu ocazia controlului de frontieră acesta a declarat lucrătorilor Poliției de Frontieră Dolj că a achiziţionat din Bulgaria un pistol cu gaz marca Ekol Major  şi 30 de cartuşe calibru 9 mm pe care doreşte să le introducă în ţară, în scopul tranzitării. În urma cercetărilor a rezultat că persoana în cauză nu deţine paşaport european pentru arme de foc  şi nici autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării. 


Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pe bază de dovadă a pistolului cu gaz marca Ekol Major, calibru 9 mm şi a celor 30 de cartuşe, iar în cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.   
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu