News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A încercat să intre ilegal în România ascuns pe osia unui camion

A încercat să intre ilegal în România ascuns pe osia unui camion


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit, aseară, un bărbat care a încercat să intre ilegal în Romania ascuns pe osia unui camion.

În data de 24.08.2015, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetăţean turc care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere din Turcia pentru o societate din Franța. 


Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit un bărbat ascuns sub remorcă, aşezat pe suportul roţilor de rezervă. Persoana în cauză nu avea asupra sa nici un document de identitate şi nu vorbea nici o limbă de circulaţie internaţională. 

Conform  protocolului româno – bulgar, atât şoferul cât şi bărbatul ascuns au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu