News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şi-a pus viaţa în pericol pentru a intra ilegal în România

Şi-a pus viaţa în pericol pentru a intra ilegal în România


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit un barbat, ascuns pe osia unui camion, care incerca astfel sa intre ilegal in tara.

In data de 05.08.2015, in jurul orei 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Volvo, un cetatean iranian care transporta, conform documentelor de insotire ale marfii, stafide din Iran pentru Cehia.

Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit un barbat ascuns sub remorca, asezat pe suportul rotilor de rezerva. 
Persoana in cauza nu avea asupra sa niciun document de identitate si nu vorbea nicio limba de circulatie internationala. La cercetari, soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului romano - bulgar, mijlocul de transport, soferul si migrantul au fost preluati de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu