News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

B. Dan, de 33 de ani, din Ciupercenii Vechi, a comis trei infracțiuni dintr-o lovitură

B. Dan, de 33 de ani, din Ciupercenii Vechi, a comis trei infracțiuni dintr-o lovitură

O patrulă din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Poiana Mare aflată aseară în serviciul de patrulare l-a depistat, pe DJ 553 Ciupercenii Noi-Ciupercenii Vechi, în afara localităţii Ciupercenii Noi, pe B. Dan, de 33 de ani, din Ciupercenii Vechi, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice. Polițiștii au întocmit pe numele doljeanului dosar penal pentru conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu