Advertisement

SIRIAN ASCUNS PE OSIA UNUI CAMION DEPISTAT LA FRONTIERA

Calafat News
marți, septembrie 15, 2015 | 14:03 Last Updated 2015-09-15T11:03:54Z

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetatean sirian, care incerca astfel sa intre ilegal in tara.

In data de 15.09.2015, in jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Remault, un cetatean turc care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, produse electronice din Turcia pentru Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit ascunsa sub remorca, pe sasiul acesteia, o persoana de sex masculin.

In urma verificarilor efectuate impreuna cu autoritatile bulgare s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul sirian Mohammad K., in varsta de 31 de ani.

La cercetari, soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe sasiul mijlocului de transport, iar cetateanul sirian a declarat ca a intrat in Bulgaria in urma cu 10 zile si intentiona sa ajunga in Occident.

Conform  protocolului comun romano – bulgar, mijlocul de transport, soferul si cetateanul sirian au fost preluati de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • SIRIAN ASCUNS PE OSIA UNUI CAMION DEPISTAT LA FRONTIERA

Trending Now

Advertisement