News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

SIRIAN ASCUNS PE OSIA UNUI CAMION DEPISTAT LA FRONTIERA

SIRIAN ASCUNS PE OSIA UNUI CAMION DEPISTAT LA FRONTIERA


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetatean sirian, care incerca astfel sa intre ilegal in tara.

In data de 15.09.2015, in jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Remault, un cetatean turc care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, produse electronice din Turcia pentru Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit ascunsa sub remorca, pe sasiul acesteia, o persoana de sex masculin.

In urma verificarilor efectuate impreuna cu autoritatile bulgare s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul sirian Mohammad K., in varsta de 31 de ani.

La cercetari, soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe sasiul mijlocului de transport, iar cetateanul sirian a declarat ca a intrat in Bulgaria in urma cu 10 zile si intentiona sa ajunga in Occident.

Conform  protocolului comun romano – bulgar, mijlocul de transport, soferul si cetateanul sirian au fost preluati de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu