News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Octavian B., 55 de ani, din Calafat, prins la volan cu 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Octavian B., 55 de ani, din Calafat, prins la volan cu 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

FOTO: www.bihon.ro
În data de 02.09.2015, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada A.I. Cuza din Calafat, sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus de polițiști la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu