News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Luni începe stagiunea de concerte susţinute de Orchestra de Cameră a Filarmonicii “Oltenia” în Calafat

Luni începe stagiunea de concerte susţinute de Orchestra de Cameră a Filarmonicii “Oltenia” în Calafat

Diorijorul Ivan Iliev va conduce concertele din stagiunea de muzică clasică susţinută de Orchestra de Cameră a Filarmonicii "Oltenia" în Calafat
Orchestra de Cameră a Filarmonicii “Oltenia” susţine luni, 7 septembrie, de la ora 19:00, la Palatul “Marincu” (Muzeul de Artă) din municipiul Calafat, concertul inaugural al stagiunii muzicale ce se va desfășura sub genericul “Calafat, oraș-port al muzicii clasice”. Dirijorul concertului va fi Ivan Iliev, iar în program vor fi incluse piese muzicale precum Suita “Abdelazer” de Henry Purcell şi “Stabat Mater” de Giovanni Battista Pergolesi. Soliste vor fi Alexandra Iosub – soprană şi Mihaela Popa – alto.

Municipiul Calafat devine, după Craiova, cel de-al doilea oraș din județul Dolj care beneficiază de o stagiune de muzică clasică susținută de un ansamblu orchestral profesionist, respectiv Orchestra de Cameră a Filarmonicii “Oltenia” din Craiova, sub bagheta dirijorală a lui Ivan Iliev, alături de alte grupuri și formații instrumentale și vocale ce reprezintă prestigioasa instituție de concerte craioveană.

sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu