News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sirian ascuns pe osia unui camion depistat la frontieră

Sirian ascuns pe osia unui camion depistat la frontieră


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetăţean sirian, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

În data de 03.09.2015, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Ford, un cetăţean turc care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto din Turcia pentru Germania. 

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit ascunsă sub remorcă, pe şasiul acesteia, o persoană de sex masculin. 

În urma verificărilor efectuate împreună cu partea bulgară s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Omar M., în vârstă de 25 de ani. La cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe şasiul mijlocului de transport. 

Conform  protocolului comun româno – bulgar, mijlocul de transport, şoferul şi migrantul au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu