Advertisement

Hoţ şi victimă cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Calafat News
marți, octombrie 27, 2015 | 08:37 Last Updated 2015-10-27T06:37:43Z

Un tânăr de 18 ani, din comuna Cetate, este cercetat de poliţiştii doljeni pentru furt din locuinţă, violare de domiciliu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a pătruns în locuinţa unei femei şi a sustras mai multe bunuri, între care şi o puşcă cu aer comprimat. Numai că femeia nu deţinea legal arma, astfel că acum este şi ea cercetată de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, duminică, 25 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de Ecaterina G., din localitate, cu privire la faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras un radio-casetofon, în valoare de 200 lei. În urma activităţilor specifice de cercetare desfăşurate, poliţiştii doljeni au identificat autorul furtului, stabilind că se numeşte Mădălin C., de 18 ani, tot din localitate.

După identificarea autorului, oamenii legii au stabilit faptul că tânărul nu a sustras din locuinţa Ecaterinei G., doar un radio-casetofon ci şi o puşcă cu aer comprimat, pe care partea vătămată nu o declarase iniţial la sesizarea furtului. Asta întrucât arma nu era deţinută legal, nefiind înregistrată pe numele vreunei persoane, şi a fost ridicată deja de poliţişti în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea situaţiei juridice. De asemenea, doljeanul a mai pătruns, în aceeaşi noapte, şi în imobilul lui Matei G., tot din comuna Cetate, fără a sustrage bunuri.

Poliţiştii doljeni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt din locuinţă, violare de domiciliu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor faţă de tânărul de 18 ani, însă şi faţă de femeie, cercetată acum de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, subcomisar Alin Apostol.

sursa:cvlpress.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Hoţ şi victimă cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Trending Now

Advertisement