Prima ediţie a conferinţei “Sănătatea are gust” în Calafat


Prima ediție „Sănătatea are Gust”, la care sunt invitați toți cei pasionați de modul sănătos de viață, va avea loc pe 31 octombrie 2015 in Calafat, de la ora 15:00. Participanții au ocazia de a afla mai multe informații prețioase despre frumusețe, nutriție, sport, și despre un stil de viață sănătos. 

Pentru că de multe ori trăim într-un ritm mult prea alert în care reușim, din păcate, să ignorăm și aspecte importante ale vieții, cum ar fi sănătatea, acest eveniment organizat de Blue Diamond, creează un cadru format din reprezentanți ai clinicilor medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutriție și sport, companii producătoare de metode naturiste de înfrumusețare și multe alte instituții ce au ca scop promovarea și oferirea unui stil de viață sănătos. 

Acest cadru este deschis trecătorilor care pot afla sfaturi direct de la profesioniști și care se pot documenta în legătură cu felul în care poate fi adoptat un stil de viața sănătos chiar și printr-un ritm alert, cum pot să îți controleze greutatea, și mai ales pot afla cum se poate spori stare de sănătate bună pe tot parcursul vieții. Mai mult, printre subiectele de maxim interes se află și discuțiile despre prevenirea, depistarea dar și tratarea bolilor.

Mai mult, experți în nutriției vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi în legătură cu o alimentație corectă, ce duce la o stare bună de sănătate.

Este important să ne oprim măcar pentru câteva minute pentru a afla lucruri interesante despre sănătatea noatră care ne privește direct.

În 31 Octombrie, Str. Gheorghe Doja, nr. 3A, Calafat, la sediul Bibliotecii Municipale "George Marincu" afli cum să te bucuri de o viață lungă și sănătoasă!

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.