Advertisement

Prima ediţie a conferinţei “Sănătatea are gust” în Calafat

Calafat News
marți, octombrie 27, 2015 | 11:33 Last Updated 2015-10-27T09:33:28Z

Prima ediție „Sănătatea are Gust”, la care sunt invitați toți cei pasionați de modul sănătos de viață, va avea loc pe 31 octombrie 2015 in Calafat, de la ora 15:00. Participanții au ocazia de a afla mai multe informații prețioase despre frumusețe, nutriție, sport, și despre un stil de viață sănătos. 

Pentru că de multe ori trăim într-un ritm mult prea alert în care reușim, din păcate, să ignorăm și aspecte importante ale vieții, cum ar fi sănătatea, acest eveniment organizat de Blue Diamond, creează un cadru format din reprezentanți ai clinicilor medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutriție și sport, companii producătoare de metode naturiste de înfrumusețare și multe alte instituții ce au ca scop promovarea și oferirea unui stil de viață sănătos. 

Acest cadru este deschis trecătorilor care pot afla sfaturi direct de la profesioniști și care se pot documenta în legătură cu felul în care poate fi adoptat un stil de viața sănătos chiar și printr-un ritm alert, cum pot să îți controleze greutatea, și mai ales pot afla cum se poate spori stare de sănătate bună pe tot parcursul vieții. Mai mult, printre subiectele de maxim interes se află și discuțiile despre prevenirea, depistarea dar și tratarea bolilor.

Mai mult, experți în nutriției vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi în legătură cu o alimentație corectă, ce duce la o stare bună de sănătate.

Este important să ne oprim măcar pentru câteva minute pentru a afla lucruri interesante despre sănătatea noatră care ne privește direct.

În 31 Octombrie, Str. Gheorghe Doja, nr. 3A, Calafat, la sediul Bibliotecii Municipale "George Marincu" afli cum să te bucuri de o viață lungă și sănătoasă!
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Prima ediţie a conferinţei “Sănătatea are gust” în Calafat

Trending Now

Advertisement