Advertisement

Prins la vama Calafat încercând să achite taxa de pod cu două bancnote false de 100 de euro

Calafat News
miercuri, octombrie 14, 2015 | 12:54 Last Updated 2015-10-14T09:54:18Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean din Ungaria care intenţiona să achite taxa de pod cu două bancnote false de 100 de euro. 

Astfel, ieri, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră de la Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean din Ungaria a încercat să plătească taxa de pod cu două bancnote de 100de euro false. 

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul ungur Laszlo V., în vârstă de 31 de ani, iar în urma examinării bancnotelor a reieşit că acestea nu prezintă elementele de siguranţă ale unei bancnote autentice, fiind false. 

Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnotele erau false şi că le-a primit ca rest în Bulgaria. Bancnotele au fost reţinute pe bază de dovadă, iar în cauză, au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.

sursa:cvlpress.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Prins la vama Calafat încercând să achite taxa de pod cu două bancnote false de 100 de euro

Trending Now

Advertisement