News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La volan sub influența băuturilor alcoolice

La volan sub influența băuturilor alcoolice

Duminică, 8.11.2015, la ora 15.45, pe D.N. 56A, în localitatea Maglavit, polițiștii l-au depistat în trafic pe U.GEORGE, 31 de ani, din comuna Cetate, Dolj în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

U.GEORGE a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu