News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins la volan cu o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat

Prins la volan cu o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat

Potrivit IPJ Dolj, vineri după-amiază, în jurul orei 16.15, polițiștii Formaţiunii Rutiere Calafat l-au depistat pe Crinel P., de 49 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.56 A, în comuna Maglavit, având autorizația provizorie de circulație expirată din data de 30.10.2015. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de  1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat , motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei. Pe numele său, oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu