Porcul vietnamez are tot mai mulţi fani: nu conţine colesterol şi este o delicatesă pentru masa de Crăciun

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Porcul vietnamez sau porcul fără colesterol are tot mai mulţi fani în perioada sărbătorilor de iarnă. Asiaticul mititel şi negru la culoare se vinde cu 15 lei kilogramul.

Carnea porcului vitenamez seamănă cu cea de curcan şi este mult mai slabă decât cea a godacului românesc. Un asiatic mititel şi negru se vinde cu 300 de euro. „Porcul vietnamez a devenit o delicatesă pentru masa de Crăciun şi este la mare căutare în această perioadă. Carnea este fără grăsime, iar românii au devenit extrem de atenţi cu ce pun în farfurie. Anul acesta am la vânzare nici mai mult nici mai puţin de 20 de asiatici mici şi negri, iar o mare parte au fost deja arvuniţi din luna noiembrie“, a spus Matei Stanciu, fermier.


Carnea de porc vietnamez este altfel decât cea românească. „Nu are grăsime, iar carnea nu conţine colesterol. Eu am diabet, iar meidcul mi-a spus că pot mânca carne de porc vietnamez. Un kilogram de carne se vinde cu 15 lei, aşa că împreună cu un vecin am arvunit un asiatic mititel şi negru. Nu are mai mult de 70 de kilograme, a precizat un craiovean. Fermierii din judeţul Dolj au dat startul de Crăciun la carnea de porc românească . Vând animalele crescute cu hrană naturală, la preţuri negociabile.


Animalele por rămâne în curtea gospodarului până în ziua când vor fi sacrificaţi. Kilogramul de porc în viu, rasa românească de carne, variaza între 7 si 9 lei.

sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.