News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Urmărit internaţional prins la PTF Calafat

Urmărit internaţional prins la PTF Calafat

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Calafat l-au preluat, ieri, din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat şi introdus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova pe Paul Gabriel Popescu, de 40 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt. 

Pe numele acestuia magistraţii Tribunalului Olt au emis o pedeapsă privativă de libertate, fiind condamnat la 5 ani şi 4 luni închisoare pentru infracţiuni economice. 

Cel în cauză se afla pus sub urmărire la nivel naţional din data 03.06.2015 şi la nivel internaţional din data 05.06.2015.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu