News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

CAO va sista furnizarea apei potabile în Calafat, în data de 18.12.2015, intre orele 09:00-15:00

CAO va sista furnizarea apei potabile în Calafat, în data de 18.12.2015, intre orele 09:00-15:00


Compania de Apă Oltenia SA anunţă utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă din municipiul Calafat, că va sista furnizarea apei potabile în data de 18.12.2015, intre orele 09:00-15:00.

Sistarea furnizarii apei potabile se efectueaza la solicitarea S.C. CORAL S.A. Tulcea, în vederea efectuării lucrărilor prevazute în cadrul contractului de lucrări CL 3 – reabilitarea captarii si a Statiei de Tratare Apa Calafat.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii.

La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Conducerea,
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu