News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cercetat penal pentru braconaj

Cercetat penal pentru braconaj

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Cetate şi  Postului de Poliţie Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 552, în afara comunei Cetate, s-au auzit mai multre focuri de armă. 

Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au observat un autoturism, la volanul căruia s-a urcat o persoana şi a demarat către comuna Cetate.
După nici o sută de metri, poliţiştii doljeni au oprit autovehiculul respectiv, iar în interiorul căruia au fost identificaţi patru bărbaţi,  U. CRISTINEL, 41 de ani, conducător auto,  A. CLAUDIU, 33 ani, pasager pe locul din drepata faţă, iar pe bancheta din spate se aflau G. MARCEL, 37 de ani şi P. JANE, 32 de ani, toţi din comuna Orodel.
Poliţiştii au verificat autoturismul şi sub cei doi ocupanţi ai banchetei din spate au descoperit o armă de vânătoare, calibrul 12 mm.

De asemenea, verificând zona in care a fost oprit autoturismul, oamenii legii au găsit 2 cadavre de potârniche. Cei patru au fost conduşi la sediul secţiei, unde U. Cristinel, deţinător legal de armă, a predat 8 cartuşe, calibrul 12 mm, nefolosite, recunoscând totodată faptul că a împuşcat cele două potârnichi, iar la vederea poliţiştilor le-a aruncat.

Cadavrele păsărilor au fost predate reprezemtanţilor D.S.V.S.A. iar arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele doljeanului, întrucât nu avea autorizaţie pentru a iesi la vânătoare şi mai mult decât atât, sezonul de vânătoare pentru potârnichi s-a închis la sfârşitul anului.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu