News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi sirieni depistati la Calafat, incercand sa intre ilegal in Romania cu documente spaniole false

Doi sirieni depistati la Calafat, incercand sa intre ilegal in Romania cu documente spaniole false


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat doi cetateni sirieni care au incercat sa intre ilegal in tara, folosindu-se de documente de calatorie spaniole false.

In data de 15.01.2016, ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - Vidin Feroviar, s-au prezentat pentru a intra in tara doua persoane, una de sex masculin si una de sex feminin, pasageri in trenul Interregio care circula pe ruta Sofia-Budapesta. Persoanele in cauza au prezentat la control carti de identitate cu insemnele autoritatilor spaniole.

Procedand la verificarea documentelor, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a constatat ca documentele prezentate la control sunt false.
Persoanele in cauza nu vorbeau limba spaniola si nicio limba de circulatie internationala si nu detineau asupra lor documente legale de identitate.

In urma cercetarilor preliminare, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni sirieni.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, cei doi migranti au fost preluati de Politia de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu