Advertisement

Doi sirieni depistati la Calafat, incercand sa intre ilegal in Romania cu documente spaniole false

Calafat News
vineri, ianuarie 15, 2016 | 16:30 Last Updated 2016-01-15T14:30:40Z

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat doi cetateni sirieni care au incercat sa intre ilegal in tara, folosindu-se de documente de calatorie spaniole false.

In data de 15.01.2016, ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - Vidin Feroviar, s-au prezentat pentru a intra in tara doua persoane, una de sex masculin si una de sex feminin, pasageri in trenul Interregio care circula pe ruta Sofia-Budapesta. Persoanele in cauza au prezentat la control carti de identitate cu insemnele autoritatilor spaniole.

Procedand la verificarea documentelor, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a constatat ca documentele prezentate la control sunt false.
Persoanele in cauza nu vorbeau limba spaniola si nicio limba de circulatie internationala si nu detineau asupra lor documente legale de identitate.

In urma cercetarilor preliminare, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni sirieni.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, cei doi migranti au fost preluati de Politia de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi sirieni depistati la Calafat, incercand sa intre ilegal in Romania cu documente spaniole false

Trending Now

Advertisement