Ai picat BAC-ul de două ori, plăteşti

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a aprobat, în urmă cu câteva zile, procedura privind susţinerea examenului de Bacalaureat de către absolvenţii din promoţiile mai vechi, cu taxele care trebuie achitate de către aceştia.

Notificarea Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a fost transmisă, prin Inspectoratele Şcolare Judeţene, spre toate instituţiile de învăţământ din teritoriu. „I-am înştiinţat pe toţi cei interesaţi ce trebuie să facă, aşa cum stipulează metodologia. Candidaţii din promoţiile anterioare, care au susţinut, de cel puţin două ori examenul de Bacalaureat şi care se prezintă la toate probele, trebuie să achite suma de 240 de lei. În celelalte cazuri, stabilirea sumei de plată se va face diferenţiat, în funcţie de numărul probelor pe care le susţine candidatul, luându-se în calcul toate cheltuielile necesare examinării fiecărui candidat.

De asemenea, absolvenţii unităţilor de învăţământ preuniversitar autorizate să funcţioneze provizoriu sunt repartizaţi de către inspectoratele şcolare judeţene în instuţii acreditate, indiferent de specificul pentru care au obţinut autorizaţia de funcţionare. Cei care au absolvit filierele vocaţională sau tehnologică a învăţământului liceal, şi care nu au promovat, în două rânduri, examenul de Bacalaureat, rebuie să achite o taxă de 50 de lei, pentru susţinerea probelor”, a precizat prof.  Nicoleta Liţoiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.