Tineri cercetaţi penal după ce au lăsat o maşină “pe butuci”


Potrivit IPJ Dolj, ieri, 17.02.2016, în jurul orei 08.30, poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi către B. ANDREI, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras două roţi de la autoturismul său. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul fusese parcat pe strada Traian, din Calafat, iar în cursul nopţii, persoane necunoscute au sustras două roţi, autoturismul fiind lăsat …pe nişte cărămizi. 

În aceeaşi zi, în urma activităţilor specifice de cercetare, poliţiştii din Calafat au identificat autorii furtului stabilind că se numesc A. ȘTEFĂNIŢĂ, de 19 ani, din comuna Moţăţei,  M. IONUŢ, 25 de ani şi G. DANIEL, 19 de ani, ambii din comuna Unirea. 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.