News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tineri cercetaţi penal după ce au lăsat o maşină “pe butuci”

Tineri cercetaţi penal după ce au lăsat o maşină “pe butuci”


Potrivit IPJ Dolj, ieri, 17.02.2016, în jurul orei 08.30, poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi către B. ANDREI, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras două roţi de la autoturismul său. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul fusese parcat pe strada Traian, din Calafat, iar în cursul nopţii, persoane necunoscute au sustras două roţi, autoturismul fiind lăsat …pe nişte cărămizi. 

În aceeaşi zi, în urma activităţilor specifice de cercetare, poliţiştii din Calafat au identificat autorii furtului stabilind că se numesc A. ȘTEFĂNIŢĂ, de 19 ani, din comuna Moţăţei,  M. IONUŢ, 25 de ani şi G. DANIEL, 19 de ani, ambii din comuna Unirea. 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu