News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autocamion furat din Franța, cu numere de BG, identificat la Calafat

Autocamion furat din Franța, cu numere de BG, identificat la Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat, ieri, un autocamion marca DAF, care figura ca fiind căutat de autorităţile franceze.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, ieri de dimineață, pentru a efectua formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Valakov L., în vârstă de 48 ani, la volanul unui autocamion marca Daf, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autocamionul figurează ca fiind bun căutat pentru o procedură judiciară, alertă introdusă de Franţa, din data de 24.06.2015.

Cetăţeanul bulgar a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia camionului, el fiind doar şoferul acestuia. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocamionul, în valoare de 120.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu