Autocamion furat din Franța, cu numere de BG, identificat la Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat, ieri, un autocamion marca DAF, care figura ca fiind căutat de autorităţile franceze.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, ieri de dimineață, pentru a efectua formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Valakov L., în vârstă de 48 ani, la volanul unui autocamion marca Daf, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autocamionul figurează ca fiind bun căutat pentru o procedură judiciară, alertă introdusă de Franţa, din data de 24.06.2015.

Cetăţeanul bulgar a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia camionului, el fiind doar şoferul acestuia. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocamionul, în valoare de 120.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.