Advertisement

Bulgăroaică de 17 ani, prinsă cu buletin fals la frontieră

Calafat News
luni, februarie 15, 2016 | 18:35 Last Updated 2016-02-15T16:35:28Z

Adolescenta, din Bulgaria, în vârstă de 17 ani, a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un document care aparţinea altei personae, dar a fost descoperită de poliţiştii de frontier de la Calafat.

Tânăra, care era pasageră într-un microbus, s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile bulgare. Însă, la control, poliţiştii de frontieră au constatat deosebiri de fizionomie între persoana în cauză şi cea din fotografia documentului de identitate, fapt pentru care au demarat cercetările.

”Tânăra a declarat că documentul îi aparţine, iar la control a prezentat documentul altei persoane deoarece intenţiona să ajungă în Germania și, conform legislaţiei bulgare, nu avea acordul părinţilor. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, aceasta a fost predată Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a precizat comisar șef Romică Ivănoiu, purtător de cuvând în cadrul STPF Calafat.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bulgăroaică de 17 ani, prinsă cu buletin fals la frontieră

Trending Now

Advertisement