Bulgăroaică de 17 ani, prinsă cu buletin fals la frontieră


Adolescenta, din Bulgaria, în vârstă de 17 ani, a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un document care aparţinea altei personae, dar a fost descoperită de poliţiştii de frontier de la Calafat.

Tânăra, care era pasageră într-un microbus, s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile bulgare. Însă, la control, poliţiştii de frontieră au constatat deosebiri de fizionomie între persoana în cauză şi cea din fotografia documentului de identitate, fapt pentru care au demarat cercetările.

”Tânăra a declarat că documentul îi aparţine, iar la control a prezentat documentul altei persoane deoarece intenţiona să ajungă în Germania și, conform legislaţiei bulgare, nu avea acordul părinţilor. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, aceasta a fost predată Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a precizat comisar șef Romică Ivănoiu, purtător de cuvând în cadrul STPF Calafat.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.