News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A golit cardul vecinei, după ce l-a găsit pe stradă cu bileţelul pe care avea PIN-ul

A golit cardul vecinei, după ce l-a găsit pe stradă cu bileţelul pe care avea PIN-ul


Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Cetate au fost sesizaţi de către Rodica S., de 71 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în ziua de 15.02.2016, a pierdut în comuna Cetate un card bancar precum şi… un bileţel pe care era scris codul pin al acestuia. 

În contul respectiv, doljeanca avea suma de 900 lei, bani care i-au fost retraşi. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au  identificat în scurt timp pe Ş. MARIN, 31 de ani, din aceeaşi localitate, cu o zi în urmă, a găsit pe stradă un card bancar cu care s-a deplasat la un bancomat din localitate, unde a efectuat trei extrageri în sumă totală de 900 lei. 

Celui în cauză i s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu