Doljeni încătuşaţi pentru trafic de droguri


Doi doljeni, de 24, respectiv 51 de ani, au fost arestaţi preventiv pe 30 de zile, miercuri după-amiază, pentru trafic de droguri de risc. Cei doi au ajuns după gratii în urma unei acţiuni de marţi a poliţiştilor şi procurorilor de crimă organizată craioveni, care au destructurat reţeaua coordonată de aceştia, în urma celor 9 percheziţii făcute în judeţ fiind descoperite şi confiscate aproximativ un kilogram de canabis, o fiolă de metadonă şi două pliculeţe cu plante etnobotanice.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, cu sprijinul SIPI Dolj şi al luptătorilor de la IPJ Dolj, au organizat o acţiune pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de canabis. Astfel, în baza informaţiilor pe care le aveau, oamenii legii l-au prins, marţi, 23 februarie a.c., în flagrant, în comuna doljeană Gighera, pe Emil Nicula, de 51 de ani, în timp ce voia să vândă 100 de grame de canabis cu suma de 1.000 de lei.

Imediat după ce bărbatul a fost „săltat”, oamenii legii au făcut, simultan, 9 percheziţii în Craiova, Segarcea şi Gighera, la locuinţele mai multor persoane, în urma descinderilor fiind găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 1 kilogram de canabis, o fiolă de metadonă şi două pliculeţe cu substanţe etnobotanice. Nouă persoane au fost ridicate de poliţiştii de crimă organizată şi duse, rând pe rând, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, unde au fost audiate de procurorul de caz. La finalul audierilor au fost emise ordonanţe de reţinere pe 24 de ore pentru bărbatul prins în flagrant, Emil Nicula, şi pentru un alt doljean, Marius Nisipeanu, de 24 de ani, cei doi fiind introduşi în arestul IPJ Dolj.


Miercuri, 24 februarie a.c., după-amiază, cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, propunere admisă de instanţă care a dispus arestarea inculpaţilor pentru 30 de zile: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Nicula Emil şi Nisipeanu Marius Mihai pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 24.02.2016, până la data de 24.03.2016, inclusiv. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu de la 24.02.2016”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei. Cei doi doljeni sunt acuzaţi de constituirea de grup infracţional organizat, introducere în ţară şi trafic de droguri de risc.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.