Doi vietnamezi au încercat să treacă podul de la Calafat….la pas


Cei doi vietnamezi au încercat să scape de controlul de frontieră de la Calafat, așa că au luat-o pe pod pe jos. Polițiștii de frontieră însă i-au reperat repede și le-au cerut documentele. 

Cei doi s-au legitimat cu paşapoarte eliberate de autorităţile vietnameze, în care erau aplicate vize emise de Ambasada Bulgariei în Vietnam. Imediat, împreună cu colegii bulgari, oamenii legii i-au descoperit pe cei care i-au adus până la pod.

 “Poliţiştii de frontieră au depistat, în punctul de trecere Calafat, doi cetăţeni bulgari de origine vietnameză, care călătoreau cu un autoturism marca Toyota şi care s-au legitimat cu cărţi de identitate bulgăreşti. 

La controlul amănunţit asupra autoturismului, în interiorul acestuia au fost descoperite bunuri personale şi fotocopii ale documentelor de călătorie aparţinând cetăţenilor vieznamezi care intenţionau să treacă pe jos”, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.