News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi vietnamezi au încercat să treacă podul de la Calafat….la pas

Doi vietnamezi au încercat să treacă podul de la Calafat….la pas


Cei doi vietnamezi au încercat să scape de controlul de frontieră de la Calafat, așa că au luat-o pe pod pe jos. Polițiștii de frontieră însă i-au reperat repede și le-au cerut documentele. 

Cei doi s-au legitimat cu paşapoarte eliberate de autorităţile vietnameze, în care erau aplicate vize emise de Ambasada Bulgariei în Vietnam. Imediat, împreună cu colegii bulgari, oamenii legii i-au descoperit pe cei care i-au adus până la pod.

 “Poliţiştii de frontieră au depistat, în punctul de trecere Calafat, doi cetăţeni bulgari de origine vietnameză, care călătoreau cu un autoturism marca Toyota şi care s-au legitimat cu cărţi de identitate bulgăreşti. 

La controlul amănunţit asupra autoturismului, în interiorul acestuia au fost descoperite bunuri personale şi fotocopii ale documentelor de călătorie aparţinând cetăţenilor vieznamezi care intenţionau să treacă pe jos”, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu