Arestat după ce a tâlhărit bătrâna la care lucrase


Un tânăr de 23 de ani, care locuieşte fără forme legale în Calafat, a fost arestat, ieri după-amiază, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie. Tânărul, care pune burlane la case, a tâlhărit-o, miercuri, pe o bătrână la care lucrase cu câteva zile mai devreme, lăsând-o fără 1400 de lei şi telefonul mobil.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, miercuri, 02 martie a.c., în jurul orei 10.15, poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi de către Ana M., de 74 de ani, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că un tânăr a pătruns în locuinţa sa, de unde a sustras suma de 1400 lei şi un telefon mobil.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Calafat care a stabilit că cele sesizate se confirmă, partea vătămată surprinzând un tânăr de circa 20-23 ani, care încerca să iasă din locuinţa sa. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Calafat au depistat autorul faptei, stabilind că se numeşte Bandi Gabor, de 23 de ani, din comuna Gheorghe Doja, judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în Calafat, unde pune burlane la case.

Poliţiştii au stabilit că tânărul a pătruns în locuinţa persoanei vătămate, la care lucrase cu câteva zile mai devreme, şi a sustras dintr-un portofel suma de 1400 lei şi telefonul mobil.

Când bătrâna l-a surprins, pentru a-şi asigura scăparea, tânărul a împins-o pe victimă şi a reuşit să fugă.

„Poliţiştii, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au documentat activitatea infracţională a tânărului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au luat măsura reţinerii acestuia pentru 24 ore”, ne-a declarat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

Bandi Gabor a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj, iar ieri după-amiază procurorii l-au fost prezentat Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului, după cum a mai precizat subcomisar Alin Apostol.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.