Arestat după ce a tâlhărit bătrâna la care lucrase

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un tânăr de 23 de ani, care locuieşte fără forme legale în Calafat, a fost arestat, ieri după-amiază, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie. Tânărul, care pune burlane la case, a tâlhărit-o, miercuri, pe o bătrână la care lucrase cu câteva zile mai devreme, lăsând-o fără 1400 de lei şi telefonul mobil.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, miercuri, 02 martie a.c., în jurul orei 10.15, poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi de către Ana M., de 74 de ani, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că un tânăr a pătruns în locuinţa sa, de unde a sustras suma de 1400 lei şi un telefon mobil.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Calafat care a stabilit că cele sesizate se confirmă, partea vătămată surprinzând un tânăr de circa 20-23 ani, care încerca să iasă din locuinţa sa. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Calafat au depistat autorul faptei, stabilind că se numeşte Bandi Gabor, de 23 de ani, din comuna Gheorghe Doja, judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în Calafat, unde pune burlane la case.

Poliţiştii au stabilit că tânărul a pătruns în locuinţa persoanei vătămate, la care lucrase cu câteva zile mai devreme, şi a sustras dintr-un portofel suma de 1400 lei şi telefonul mobil.

Când bătrâna l-a surprins, pentru a-şi asigura scăparea, tânărul a împins-o pe victimă şi a reuşit să fugă.

„Poliţiştii, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au documentat activitatea infracţională a tânărului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au luat măsura reţinerii acestuia pentru 24 ore”, ne-a declarat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

Bandi Gabor a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj, iar ieri după-amiază procurorii l-au fost prezentat Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului, după cum a mai precizat subcomisar Alin Apostol.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.