News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Impact violent între două tiruri, în satul doljean Moreni

Impact violent între două tiruri, în satul doljean Moreni


Două tiruri au fost implicate într-un accident rutier, în această dimineaţă, în localitatea Cetate, sat Moreni.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj a fost anunţat,  prin  SNAU 112, la ora 10.23, de producerea unui accident rutier urmat de un incendiu,  pe raza comunei Cetate, satul Moreni, în care au fost implicate două tiruri ce transportau mase plastice şi produse lactate.

Un tir condus de un șofer bulgar de 43 de ani, care transporta produse lactate, s-a rasturnat astăzi pe DN 56 A, în localitatea Moreni, Dolj. Potrivit poliţiştilor doljeni, şoferul bulgar a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la dreapta, iar remorca a intrat în balans, după care a acrosat un tir condus regulamentar din sens invers de un şofer iranian, de 44 de ani. Ulterior, tirul condus de şoferul bulgar a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat, după care a luat foc.

Accidentul de circulaţie s-a soldat numai cu pagube materiale, iar şoferul bulgar a fost amendat cu 630 de lei. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Calafat,  cu  două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă S.M.U.R.D., un echipaj SAJ şi S.V.S.U Cetate, care au acţionat la localizarea şi lichidarea incendiului, precum şi acordarea primului ajutor medical şoferilor implicaţi în accident, aceştia refuzând transportul la spital.
În urma incendiului au ars aproximativ 8 tone mase plastice.


Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu