News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doljean cercetat pentru furt din locuinţă

Doljean cercetat pentru furt din locuinţă


În data de 07.03.2016, ora 17.30, lucrători ai Secţiei 9 Politie Rurala Cetate au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din locuinţa Liviei B., din Cetate, Dolj mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului s-a stabilit faptul că, făptuitorii, în perioada 28.02-07.03.2016, au pătruns în interiorul locuinței prin forţarea unei ferestre din termopan. De asemenea, în aceeași zi, în urma investigațiilor a fost identificat făptuitorul în persoana lui C.Madalin, de 19 ani, din aceeași localitate.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști.

sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu