News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Poliţiştii rutieri din Calafat, cu ochii pe şoferi

Poliţiştii rutieri din Calafat, cu ochii pe şoferi

(foto:piniagiurgiu.ro)

Ieri, 01.03.2016, în jurul orei 09.30, polițiștii Formațiunii Rutiere Calafat, în timp ce patrulau pe D.N. 56 A, în comuna Cetate, au depistat-o în trafic pe Graţiela G., 36 de ani, din localitate, conducând un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 26.01.2016.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

În data de 01.03.2016, în jurul orei 11.30, toto polițiștii Formațiunii Ruiere Calafat în timp ce patrulau pe strada 1 Decembrie 1918 din Calafat, l-au depistat în trafic pe O. IONUŢ, de 18 ani, din localitate, conducând un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul este cercetat penal de către oamenii legii pentru conducere fără permis.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu