News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A rămas fără mașină la frontieră

A rămas fără mașină la frontieră


Un bărbat în vârstă de 27 de ani a avut parte de o surpiză la Vama Calafat. Autoturismul la volanul căruia se afla, un Audi A4, a fost declarat furat anul trecut.

„Cu ocazia controlului de frontieră şi în urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de Italia”, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt S.T.P.F. Dolj. 

Șoferul le-a declarat oamenilor legii că nu știa că mașina este dată în urmărire și că el a cumpărat-o din Italia. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru tăiunuire la furt, iar până la lămurirea situației autoturismul în valoare de 16.700 de lei a fost confiscat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu