News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins de jandarmi la pescuit cu unelte interzise

Prins de jandarmi la pescuit cu unelte interzise

Duminică, 13 martie a.c., în jurul orei 09.00, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj – structura Calafat, aflaţi pe timpul executării unei misiuni specifice pe raza localităţii Desa, au depistat în flagrant, un bărbat ce folosea la pescuit cu unelte interzise. Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că numitul D. Daniel, în vârstă de 39 ani, din localitatea Desa, deţinea neautorizat şi pescuia în balta Lata, din apropierea localităţii Desa, cu ajutorul unei plase tip monofilament cu lungimea de 25 m. 

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament şi au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu