Advertisement

A vrut să achite taxa de pod la Calafat cu bancnotă falsă de 50 de euro

Calafat News
vineri, aprilie 08, 2016 | 11:59 Last Updated 2016-04-08T08:59:23Z


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean ucrainian care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 50 de euro.

În data de 07.04.2016, în jurul orei 17.00,poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean ucrainian a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro falsă. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul ucrainian Mykhalylo K., în vârstă de 46 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Ungaria. 

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • A vrut să achite taxa de pod la Calafat cu bancnotă falsă de 50 de euro

Trending Now

Advertisement