News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A vrut să achite taxa de pod la Calafat cu bancnotă falsă de 50 de euro

A vrut să achite taxa de pod la Calafat cu bancnotă falsă de 50 de euroPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean ucrainian care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 50 de euro.

În data de 07.04.2016, în jurul orei 17.00,poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean ucrainian a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro falsă. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul ucrainian Mykhalylo K., în vârstă de 46 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Ungaria. 

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu