News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O fetiţă de 12 ani, victimă a unui accident rutier, salvată de pompierii doljeni

O fetiţă de 12 ani, victimă a unui accident rutier, salvată de pompierii doljeni

 intersecţia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada 1 Mai
Astăzi, în timp ce se deplasau spre locul de muncă într-un autoturism personal, patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Calafat  au obesevat producerea unui accident rutier soldat cu o victimă.
Pompierii au oprit şi au acordat primul ajutor calificat victimei, o fetiţă de  aproximativ 12 ani, iar apoi au anunţat evenimentul la numărul de urgenţă 112 .

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SAJ şi echipaje din cadrul poliţiei şi jandarmeriei. Fetiţa a fost transportată la unitatea spitalicească dim municipiul Calafat.

Pentru implicarea şi spiritul civic de care au dat dovadă, cadrele militare plt. adj. Laurenţiu Uriocea, plt.maj.Adrian Ivan, plt.maj.Gabriel Vintilă şi plt. Petrică Ghenea,  au fost felicitate de comandantul unităţii.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu