News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Accident în care au fost implicaţi doi şoferi băuţi

Accident în care au fost implicaţi doi şoferi băuţi

Conform IPJ Dolj, ieri, 03.04.2016, în jurul orei 16.30, pe DN 55 A, în comuna Ghidici, Dolj în timp ce T.PETRIŞOR, 28 de ani, din localitate conducea un autoturism, din direcţia Bechet către Calafat, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de M.CORNEL, 24 de ani, din Calafat şi acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat)

În urma coliziunii a rezultat avarierea a încă două autoturisme ce se aflau staţionate în afara părţii carosabile şi distrugerea unui stâlp de iluminat ornamental. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului de 24 de ani, ambilor şoferi fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Poliţiştii doljeni au întocmit pe numele celor doi dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice,iar în sarcina lui T.PETRIȘOR s-a reţinut şi infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu