Advertisement

Două femei prinse la vama Calafat cu îmbrăcăminte contrafăcută

Calafat News
marți, aprilie 19, 2016 | 06:54 Last Updated 2016-04-19T03:54:17Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit în portbagajul unui autoturism mai multe bunuri susceptibile a fi contrafăcute, pe care doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în ţară. 

În cursul zilei de duminică, ora 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism care venea din Turcia, Neli C. în vârstă de 46 ani, însoţită de Valentina T., în vârstă de 40 ani.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul autoturismului, în mai multe sacoşe, articole de îmbrăcăminte (lenjerie intimă, tricouri şi pantaloni), susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, femeile au declarat că au achiziţionat bunurile cu scopul de a le face cadou apropiaţilor cu ocazia sărbătorilor pascale.

Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Două femei prinse la vama Calafat cu îmbrăcăminte contrafăcută

Trending Now

Advertisement