News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Șofer băut şi cu maşina radiată urmărit de poliţişti

Șofer băut şi cu maşina radiată urmărit de poliţişti


Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de 15/16.04.2016, în jurul orei 00.30, poliţiştii Posturilor de Politie Ciupercenii Noi şi Desa, aflându-se în serviciul de patrulare în comuna Ciupercenii Noi, au efectuat semnal de oprire unui autoturism. Conducătorul autoturismului, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care oamenii legii au trecut la urmărirea acestuia, reuşind în scurt timp să oprească autoturismul şi să-l imobilizeze pe şofer.

Poliţiştii au stabilit faptul că tânărul care a condus autoturismul se numeşte Ț. NICUȘOR, 27 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că autoturismul respectiv era radiat din circulaţie din data de 26.06.2014. Poliţiştii doljeni au întocmit pe numele tânărului un dosar penal.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu