Advertisement

Autoutilitară căutată de autorităţile din Bulgaria, descoperită la Calafat

Calafat News
luni, mai 09, 2016 | 20:38 Last Updated 2016-05-10T05:22:38Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au depistat o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, care figura în bazele de date ca fiind căutată de autorităţile din Bulgaria.

În data de 07.05.2016, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, în baza unei informaţii, au oprit pentru control, pe raza localităţii Catane, judeţul Dolj, o autoutilitară marca Volksvagen Transporter, înmatriculată în Bulgaria, condusă de cetăţeanul român Vasile C., în vârstă de 49 de ani.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că  autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile bulgare în data de 25.03.2016. Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că nu avea cunoştinţă despre cele prezentate, el fiind doar şoferul mijlocului de transport.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autovehiculul în valoare de 18.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Calafat până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoutilitară căutată de autorităţile din Bulgaria, descoperită la Calafat

Trending Now

Advertisement