Advertisement

Bancnotă de 50 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, mai 09, 2016 | 20:34 Last Updated 2016-05-09T17:34:46Z
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean polonez care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 50 de euro.

În data de 06.05.2016, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean polonez a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro falsă.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul polonez Marcin G., în vârstă de 24 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria. Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bancnotă de 50 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement