News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

„Juvelnicul cu rânduieli”, la Ghidici

„Juvelnicul cu rânduieli”, la Ghidici


Asociaţia Proiect pentru o Lume a Oamenilor Mai Buni (APLOMB) Calafat a desfăşurat sâmbătă, de Sf. Constantin şi Elena, o ediţie post-implementare a Festivalului „Juvelnicul cu rânduieli” în localitatea doljeană Ghidici, cu ocazia Zilei Comunei şi a Şcolii Gimnaziale. Cu acest prilej, au fost organizate o expoziţie de costume populare tradiţionale olteneşti, o expoziţie de produse culinare din peşte, o manifestare cultural-artistică pe scena Căminului Cultural şi tradiţionalul concurs „Cea mai bună ciorbă de peşte”.


Festivalul „Juvelnicul cu rânduieli” face parte dintr-un proiect mai amplu implementat în cadrul Programului Operaţional de Pescuit 2007-2013, cu titlul „Reflexii culturale la Calafat – turism şi tradiţii pescăreşti pe malul Dunării”, încheiat cu succes la 2 iunie 2015 şi aflat acum în etapa de sustenabilitate post-implementare.

Mai multe poze găsiţi aici. 

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu