News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O.COSTINEL, 24 de ani, din Poiana Mare, depistat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

O.COSTINEL, 24 de ani, din Poiana Mare, depistat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice


Aseară, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Secţiei Nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat în trafic, pe D.J. 553, în localitatea Poiana Mare, pe O.COSTINEL, 24 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice

O.COSTINEL a fost testat cu aparatul alcooltest, astfel că a rezultat o concentratie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Mun.Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu